Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Dorp niet verrast door lage opkomst fans

6 november 2008 07:43 - Spits

Verslaggever: K

In de Spits laat Supportersvereniging voorzitter Eric van Dorp weten niet verrast te zijn door de lage opkomst van de fans voor het duel tegen CSKA Moskou. Er zouden nu 25.000 kaarten zijn verkocht. "Natuurlijk is het teleurstellend dat het niet helemaal vol zit. Maar verrassend vind ik het niet. Dat komt door een combinatie van een aantal factoren. Het duel is live op televisie, Feyenoord speelt op een doordeweekse avond en CSKA Moskou zegt mensen nu eenmaal minder dan bijvoorbeeld FC Utrecht dat zondag op bezoek komt. Als we net als SC Heerenveen tegen AC Milan hadden gespeeld, was het stadion zéker volgestroomd."

"Op dat soort wedstrijden komen alleen de fanatiekste supporters af. Daarin vormen wij geen uitzondering hoor, dat gebeurt ook bij 'onze vrienden' uit Amsterdam."

Toch is het bij een avondwedstrijd soms sfeervoller. "De mensen die altijd zingen en schreeuwen zijn dan onder elkaar en willen tegenover de thuisblijvers bewijzen dat zij wél een echte twaalfde man vormen. Al is het bij de mensen die geen kaartje kopen lang niet altijd een kwestie van desinteresse. De wedstrijd begint al om 19.30 uur. De supporters die van ver komen, moeten dus vrij nemen van hun werk. En dat kan niet altijd."

Meer: Spits

Meer op Spits




Tags

dorp opkomst cska avondwedstrijd desinteresse fanatiekste heerenveen kaartje kwestie milan sfeervoller supportersvereniging thuisblijvers twaalfde utrecht volgestroomd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pusic slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda