Transparent
Inloggen
Sluiten

CL-wedstrijden Feyenoord uitverkocht

3 maart 2000 18:44

Verslaggever: NM

De resterende thuiswedstrijden van Feyenoord in groep D van de Champions League zijn uitverkocht. Na de knappe overwinning van de Rotterdammers in Rome werden de laatste kaarten snel aan de man gebracht. Woensdag zullen er 46.000 toeschouwers in de Kuip zijn om Feyenoord naar een overwinning te schreeuwen tegen Lazio Roma. Een week later zullen 44.000 supporters de wedstrijd tegen Chelsea bijwonen.

Vanwege veiligheidsmaatregelen kan Feyenoord niet meer
kaartjes verkopen voor het duel tegen Chelsea. De Engelsen zullen met 2000 fans naar Rotterdam reizen. 'We kunnen voor het duel met Lazio meer kaartjes verkopen dan voor Chelsea, omdat we minder ruimte hoeven vrij te houden naast de vakken van de bezoekende club', aldus een woordvoerder van Feyenoord.

Meer op




Tags

chelsea lazio kuip roma rome vakken veiligheidsmaatregelen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.152 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg