Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Hooijdonk: missen kansen geen pech

1 november 2008 23:40 - Brabants Dagblad

Verslaggever: K

Pierre van Hooijdonk liet in een reactie in het Brabants Dagblad weten dat het missen van de vele kansen bij Feyenoord niet alleen pech is. "Je kunt een kans missen in een onoverzichtelijke situatie waarin je snel moet handelen, maar ik zie kansen gemist worden waarbij ook maar enig idee ontbreekt, dat heeft dan gewoon te maken met kwaliteit", legt van Hooijdonk uit. "Ze maken het zichzelf vaak onnodig moeilijk want als je gewoon je kansen erin schiet dan is een foutje achterin ook niet zo desastreus als nu."

Van Hooijdonk was twee jaar terug nog als speler in dienst toen de selectie van Erwin Koeman na het debacle thuis tegen Ajax (0-4-nederlaag) twee dagen vrijaf kreeg, om daarna via overwinningen op FC Twente en Roda JC de crisis enigszins te bezweren.

Van Hooijdonk: "Maar ik heb meer het idee dat die dag vrij bedoeld is om de confrontatie met de achterban uit de weg te gaan, dan om de hoofden leeg te maken. Dat gevoel had ik twee jaar terug ook al."

Meer op Brabants Dagblad




Tags

hooijdonk bezweren brabants confrontatie debacle desastreus erwin hoofden koeman onoverzichtelijke roda twente vrijaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese lijnders liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot sobat twente wehave