Transparent
Inloggen
Sluiten

Wright definitief naar Arsenal; Vraagtekens rond gesprek komende week

5 juli 2001 19:17

Verslaggever: RvN

Arsenal heeft keeper Wright van Ipswich Town aangetrokken. Het kwam eerder al tot een akkoord met Ipswich Town, maar een persoonlijk akkoord met de keeper werd wegens een vakantie van Wright opgehouden. Hij kwam gisteren terug van vakantie.

Zoals gisteren bekend werd heeft Arsenal Van den Herik voor een gesprek uitgenodigd begin volgende week. Waarover dat gesprek moet gaan is onduidelijk, een reden werd niet gegeven. Wellicht wil de club uitleg geven over de situatie of praten over een transfer van Emerton. Duidelijk is wel dat Van den Herik tot op het bot gemotiveerd zal zijn om de Engelsen de les te lezen. Gisteren dreigde hij nog met juridische stappen.

Meer op




Tags

arsenal wright herik ipswich town bot emerton les opgehouden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.482 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bommel brighton charismatisch eredivisie excelsior geertruida generaal heerenveen intensiteit knvb kraaij kuip liverpool middenveldert onzekerheid pec persie potter schreuder scouten slot speelgoed timber vakken voetbalprimeur willykment yoda zeb