Transparent
Inloggen
Sluiten

Oproep Supportersvereniging om Feyenoord zondag onvoorwaardelijk te steunen

24 oktober 2008 19:25 - Supportersvereniging

Verslaggever: K

Door de tegenvallende resultaten neemt ook de onrust toe onder de Feyenoord supporters. Het bestuur van de Supportersvereniging laat weten de onrust te begrijpen, maar dat het elftal en technische staf op dit moment niet gebaat zijn bij onrust.


Dat wij als supporters teleurgesteld zijn, daar hebben wij het volste recht toe, maar spelers en trainers zijn net zo teleurgesteld en elke vorm van kritiek zal hen niet helpen om deze moeilijke periode door te komen. Spelers en trainer zijn gebaat bij onvoorwaardelijk steun. Steun die ze alleen van de Feyenoord supporters kunnen krijgen. Buitenstaanders en het grotendeel van de Nederlandse pers maken het de club al moeilijk genoeg.

Onvoorwaardelijke steun is nu hoofdzaak. Het You’’ll Never Walk Alone en Hand in Hand Kameraden is nu zeker van toepassing en de enige remedie. Laat zondag tegen Heerenveen zien dat wij het LEGIOEN zijn en altijd achter ons team staan.

Feyenoord forever!!!

Bestuur FSV

Meer op Supportersvereniging




Tags

onvoorwaardelijk supportersvereniging bestuur alone buitenstaanders fsv grotendeel heerenveen hoofdzaak kameraden legioen remedie toepassing volste walk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot brighton citrate dysfunction erectile excelsior fildena geertruida hancko kasperk knvb kraaij kuip medication middenveldert onzekerheid pec post potter schreuder scouten sildenafil slot speelgoed timber vakken voetbalprimeur yoda zeb