Transparent
Inloggen
Sluiten

Slapeloze nacht voor Verbeek

24 oktober 2008 19:22 - Telegraaf.nl

Verslaggever: K

Op telegraaf.nl laat Verbeek nogmaals weten geen druk te kennen. Slapen deed hij echter niet vannacht. "De slaap wilde niet komen. Om half negen 's ochtends ben ik maar uit mijn bed gestapt. Ik was daardoor al om negen uur op de club. Ja, ik was de eerste van de selectie. Goedbeschouwd zit ik er nu nog redelijk fit bij. De klap zal nog wel komen. Als ik omval, hoop ik dat er een bed in de buurt staat."

"Hoe ik met de druk omga? Daar ben ik totaal niet mee bezig. Ik kan daar niets mee. Hoeveel tijd ik nog heb? Dat interesseert me totaal niet. Ik ben alleen maar met mijn ploeg bezig. Tegen Nancy hebben we na de rust heel naïef verdedigd. Bij balverlies stonden we steeds niet goed. Dat komt ook doordat we nog te weinig vastigheid in de ploeg hebben. We maken te veel en te vaak steeds weer dezelfde fouten. Dat moet eruit."

Verbeek hoopt zondag met de steun van het publiek op een kentering tegen zijn oude club Heerenveen. "Ik wil graag winnen. Een zege heeft Feyenoord op dit moment ook zeker nodig. Maar ik moet het niet. Ik moet niks."

Meer op Telegraaf.nl




Tags

verbeek slapeloze balverlies goedbeschouwd heerenveen kentering naief nancy omga omval slapen telegraaf verdedigd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.142 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall geertruida gimenez hartman israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pusic reijnders rodriguez rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda