Transparent
Inloggen
Sluiten

Stap in opbouw betere reputatie Feyenoord

24 oktober 2008 17:25 - WWW.Feyenoord.NL

Verslaggever: K

Eric Gudde op Feyenoord.over het thuisblijven van de fans: "Het is voor de club heel belangrijk om een goede reputatie te hebben in Europa, maar na de gebeurtenissen van twee jaar geleden in Nancy was daar niet veel meer van over. Het heeft tijd nodig om zo’n reputatie weer op te bouwen. Daar hebben we donderdag een belangrijke stap in gezet."

Tegelijk noemde Gudde het jammer voor zowel de supporters als de ploeg dat Feyenoord de wedstrijd zonder de steun van het Legioen moest spelen. "In de uitwedstrijd tegen Kalmar hebben we kunnen zien hoe belangrijk supporters kunnen zijn. De wedstrijd tegen Nancy was echter een bizarre situatie en daarom hebben we het verzoek gedaan aan de supporters om niet naar Frankrijk af te reizen. Het is prettig om te zien dat ons verzoek massaal is nageleefd."

Meer op WWW.Feyenoord.NL




Tags

reputatie gudde nancy opbouw frankrijk kalmar legioen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg