Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Hooijdonk teruggezet naar tweede elftal Benfica

5 juli 2001 15:29

Verslaggever: RvN

Pierre van Hooijdonk kon bij de eerste training van Benfica vandaag direct weer vertrekken. De international werd medegedeeld dat hij terug was gezet naar het tweede elftal en zich dus pas over een week hoeft te melden. ?Ze zijn nu een oorlog gestart en als ze die willen hebben, dan kunnen ze die krijgen' aldus Van Hooijdonk tegen VI. Feyenoord is zoals bekend geinteresseerd in de aanvaller, maar moet afwachten of Van Hooijdonk zijn financiele geschil met Benfica kan oplossen. De Portugezen zitten in grote financiele problemen, maar trokken onlangs desondanks nog 2 aanvallers aan. Ze zouden de aanvaller dan ook graag verkopen.

Meer op
Tags

hooijdonk benfica teruggezet medegedeeld oorlog trokken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.601 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane aramburu azzouzi backje biden bologna caru containers emmen eredivisie excelsior gijs groen hancko jon kraaij mats mls oekraine orban oussama poetin priske smal socrates trump twente westen wieffer willykment