Transparent
Inloggen
Sluiten

Verbeek heeft nog steeds twijfels over Makaay en De Guzman

22 oktober 2008 20:43

Vlak voor de laatste training gaf Gertjan verbeek aan nog steeds twijfels te hebben over de inzetbaarheid van Roy Makaay en Jonathan de Guzman. Beide spelers kampen met een blessure. Makaay trainde de afgelopen 2,5 weken al niet mee met de groep, vanwege klachten aan zijn lies. De Guzman hield last aan zijn bovenbeen over aan het afgelopen duel met Willem II. "Allebei zijn ze nog niet trainingsfit, laat staan wedstrijdfit", zei trainer Gertjan Verbeek woensdag. "Als ze woensdagavond op de training trainingsfit blijken te zijn, zullen we als technische staf een beslissing nemen of ze mee kunnen spelen."

De kans dat Makaay zal spelen, is niet heel groot, zo liet Verbeek doorschemeren. "Als je door een wedstrijd te spelen weer vijf weken uitgeschakeld zou zijn, ben je veel verder van huis. De vraag is daarom hoeveel risico we met Roy willen nemen."




Tags

makaay verbeek guzman gertjan trainingsfit bovenbeen jonathan lies

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.544 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot benita degradatie eredivisie geertruida gimenez kasperk kloese koeman lijnders lingr liverpool lopez middenveldert milambo minteh nieuwkoop pec pedersen pusic read sassuolo sauer schreuder slot stuivenberg twente wehave wieffer