Transparent
Inloggen
Sluiten

Mulder traint twee dagen per week mee met Feyenoord

21 oktober 2008 20:37 - Feyenoord.nl

Verslaggever: K

De aan Excelsior verhuurde doelman Erwin Mulder traint vanaf nu twee dagen per week mee bij Feyenoord. "Dit bevalt goed", zei Mulder na afloop van een keeperstraining met Patrick Lodewijks. "Oud en vertrouwd weer." De jonge keeper traint sinds vorige week twee dagen in de week bij Feyenoord. Op maandagochtend volgt hij onder begeleiding van conditie- en hersteltrainer Bjorn Rekelhof een individueel krachttrainingprogramma. Dinsdag krijgt Mulder de rest van het seizoen van Lodewijks keeperstraining. "Doordat ik hier ga trainen spreek ik de andere jongens ook weer en blijf ik zodoende op de hoogte van wat er bij Feyenoord speelt. Dat is alleen maar goed", vertelde Mulder. Bij Excelsior kreeg hij maar een training per week specifieke keeperstraining.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

mulder excelsior lodewijks begeleiding conditie erwin hersteltrainer krachttrainingprogramma rekelhof

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.447 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen gelul jacobs kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pusic slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda