Transparent
Inloggen
Sluiten

Makaay, Tomasson en Lucius halen Willem II niet, Biseswar nog twijfelgeval

17 oktober 2008 20:10 - Feyenoord.nl

Verslaggever: K

Feyenoord meldt dat Roy Makaay, Jon Dahl Tomasson en Theo Lucius niet op tijd fit zijn voor het duel tegen Willem II. Jonathan de Guzman en Danny Buijs lijken wel aan te kunnen sluiten bij de wedstrijdselectie. De inzetbaarheid van Diego Biseswar is twijfelachtig.

Makaay kon de groepstraining nog niet hervatten. Zijn precieze rentree is nog onduidelijk. Tomasson is voorlopig nog uitgeschakeld. De aanvaller kampt met enkelklachten en zal het gewricht eerst op moeten trainen. De Deen werkte vorige week in zijn vaderland aan zijn herstel en keerde afgelopen woensdag terug in De Kuip.

Lucius is ook nog niet in staat om een wedstrijd te spelen. De verdediger ondervindt nog teveel hinder van de teen die hij enkele weken geleden tijdens een training brak.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

lucius makaay tomasson biseswar dahl danny diego enkelklachten gewricht groepstraining guzman jon jonathan kuip ondervindt teen twijfelachtig vaderland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot brighton bronckhorst bronkhorst chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida gegadigden gio hartman kasperk kloese kraaij medication nederland ouderwetse pastoor post potter sildenafil slot twente wehave wieffer yoda