Transparent
Inloggen
Sluiten

STIVORO wil via Wouter Bos op shirt Feyenoord

16 oktober 2008 20:05

Verslaggever: K

Het shirt van Feyenoord lijkt steeds meer van nationaal belang en discussie nadat de staat het Nederlandse Fortis overnam. STIVORO probeert daar nu ook van mee te profiteren en op deze manier aandacht te trekken voor haar nieuwe campagne. Via een persbericht heeft de organisatie welke streeft naar een rookvrije toekomst, laten weten dat ze Wouter Bos zal vragen of de campagne van STIVORO, KWF Kankerbestrijding, Astma fonds en de Nederlandse Hartstichting tijdelijk op het Feyenoord shirt mag staan zolang er nog geen nieuwe naam is voor Fortis.

Een prima bijdrage aan het terugdringen van het aantal rokers in Nederland, die uitstekend past in het overheidsbeleid. Zo denkt STIVORO over het tijdelijk laten plaatsen van de campagneslogan ‘In iedere roker zit een stopper’ op het shirt van Feyenoord. “Totdat er een nieuwe naam gevonden is voor de huidige sponsor Fortis, die momenteel in handen is van de staat. Het plaatsen van de slogan lijkt ons dan ook een leuk idee, dat we bij dezen graag willen voorleggen aan de minister van Financiën, Bos, en de minister van VWS, Klink”, aldus Lies van Gennip, directeur van STIVORO.

Wat STIVORO betreft, zou er iedere week een andere, nuttige boodschap op de shirts geplaatst kunnen worden. Van Gennip: “Zolang de boodschap maar aansluit op het gezondheidsbeleid van de overheid en past bij de sport. Op deze manier kun je een zinvolle bijdrage leveren aan het verbeteren van de gezondheid van de (rokende en niet rokende) Nederlandse bevolking. We wachten op reactie vanuit Den Haag.”

Meer op




Tags

stivoro bos fortis campagne gennip minister rokende astma bevolking campagneslogan dezen fonds gezondheidsbeleid hartstichting kankerbestrijding klink kwf lies nederland nuttige overheid overheidsbeleid overnam persbericht roker rookvrije slogan sponsor stopper vws zinvolle

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.437 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau gelul jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie slot stengs streuer trauner twente wereldsalaris