Transparent
Inloggen
Sluiten

Start van het nieuwe seizoen met eerste training

4 juli 2001 07:54

Verslaggever: RvN

Vandaag start eindelijk het seizoen 2001/2002 met de eerste training op het trainingsveld voor het Maasgebouw. Om elf uur zal een beperkte selectie van slechts 14 man onder leiding van Van Marwijk aftrappen voor het nieuwe seizoen. 's Middags om 15.00 uur volgt al de tweede training. Op de training zullen normaal gesproken de volgende 14 aanwezig zijn: Gyan, Van Gobbel, Van Gastel, Bosvelt, Van Wonderen, Tininho, Leonardo II, Korneev, De Visser, De Haan, Malkowski, Laybutt, Van Haaren en Collen.

Feyenoord verwacht een opkomst van een aantal duizenden fanatieke Feyenoordfans en heeft daarom een extra tribune laten bouwen. Dat was gisteren al de hele dag te zien op de trainingscam. Ook de training van vandaag zal via de trainingscam te zien zijn voor de thuisblijvers. Verschillende fans hebben ludieke acties op touw gezet om de eerste training luister bij te zetten.

De nieuwe uit- en thuisshirts van Kappa worden vandaag ook voor het eerst geshowed en zullen verkocht worden in de fanshops.

Meer op




Tags

trainingscam bosvelt collen duizenden fanatieke fanshops feyenoordfans gastel geshowed gobbel gyan haan haaren kappa korneev laybutt leonardo maasgebouw malkowski marwijk opkomst thuisblijvers thuisshirts tininho touw visser wonderen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pusic slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda