Transparent
Inloggen
Sluiten

Woerts per 1 november weg bij Feyenoord

9 oktober 2008 18:46 - Feyenoord.nl

Verslaggever: K

Feyenoord maakte vandaag bekend dat commercieel directeur Chris Woerts per 1 november vertrekt bij Feyenoord.

"Ik heb er dan meer dan 8 jaar opzitten en ben toe aan een nieuwe uitdaging." Welke dat precies gaat worden, wordt pas later bekend gemaakt. "Het is de afgelopen jaren hard werken geweest, ik kijk er met veel plezier op terug, maar het is nu tijd voor de volgende stap. Commercieel gezien staat Feyenoord er goed voor, daarom kan ik ook met een gerust hart weg."

Algemeen directeur Eric Gudde betreurt het vertrek van Woerts maar begrijpt de stap van zijn mede-directielid: "Ik begrijp goed dat Chris na 8 jaar toe is aan een nieuwe impuls en werkomgeving. Jammer dat hij vertrekt, maar wij wensen hem alle succes. Hij heeft de afgelopen jaren met volle inzet en toewijding gewerkt aan de groei van de club en daarom gunnen we hem een mooie vervolgstap."

Meer op Feyenoord.nl




Tags

woerts betreurt directielid gudde gunnen werkomgeving

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.438 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda