Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Dorp: er is geen ideaal antwoord op toen

8 oktober 2008 07:43 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: K

Volgens de voorzitter van de Supportersvereniging Van Dorp is er geen pasklaar en ideaal antwoord om de ongeregeldheden van nancy te voorkomen. "Je kunt besluiten in het geheel geen supporters mee te laten gaan, maar dan vrees ik nog steeds dat er randdebielen zijn die de auto pakken. Het is immers aan te rijden. Je kunt ook voor een combi-regeling kiezen, maar dan zullen alle autoriteiten op één lijn moeten gaan zitten om het geheel te begeleiden. De Franse autoriteiten hebben toen ook fouten gemaakt."

Toch wanhoopt de Feyenoorder niet. "Ik denk dat iedereen ervan heeft kunnen leren en dat een normaal Europees feestje mogelijk is. Het is ook noodzakelijk dat het goed gaat, want er is sportief gezien genoeg te halen en heel Europa kijkt naar ons. Toch wordt het spannend, want die jongens zullen altijd een weg naar het stadion of de stad vinden, hoe scherp je de controles ook maakt."

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

dorp combi controles nancy pasklaar randdebielen regeling supportersvereniging wanhoopt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg