Transparent
Inloggen
Sluiten

Makaay en De Guzman verheugd met treffen tegen Deportivo

7 oktober 2008 19:54 - Feyenoord.nl

Verslaggever: K

Vooraf sprak Roy Makaay al zijn voorkeur uit over een treffen tegen Deportivo la Coruna, zijn oude club. Maar ook een andere Feyenoorder was vandaag erg blij met de loting. Jonathan de Guzman treft in dat duel zijn broer Julian. Na de training kreeg hij direct een sms van zijn broer. "Er stond in dat we tegen elkaar zouden spelen in de UEFA Cup", zei De Guzman op Feyenoord.nl.

"Met Julian en ook met Roy Makaay had ik het er al over gehad dat het mooi zou zijn om in de UEFA Cup tegen Deportivo te spelen. Ik hoop dat Julian en ik allebei fit zijn. Dan zou het voor ons de eerste keer kunnen worden dat we op het hoogste niveau tegen elkaar voetballen."

Meer op Feyenoord.nl




Tags

deportivo guzman makaay julian uefa coruna jonathan sms

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.518 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat twente wehave wieffer willykment