Transparent
Inloggen
Sluiten

Makaay predikt kalmte

6 oktober 2008 20:41

Verslaggever: K

In een interview in het Algemeen Dagblad liet Roy Makaay duidelijk weten dat iedereen vooral rustig moet blijven in deze situatie. "Iedereen baalt hiervan, neem dat maar van mij aan. Maar juist op dit moment is het belangrijk om rustig te blijven. We voetballen over het algemeen goed, dat kan niemand ontkennen. Daarom is het ook zo belangrijk om door te gaan op de ingeslagen weg. Gio heeft bij Barcelona gespeeld, Tomasson bij AC Milan en ik bij Bayern. Daar leidt ieder puntverlies tot paniek bij de pers. Wat je daar van leert is dat je als ploeg kalm moet blijven, altijd. Hoe hoog de druk ook wordt opgevoerd. Tegenover de jonge spelers probeer ik dat ook aan te geven."

"Ik ben er van overtuigd dat het goed komt met dit elftal. Het publiek ziet dat ook, dat voel je aan alles. De wisselwerking met onze supporters, zoals tegen Ajax en Kalmar FF, was echt geweldig. Daaraan merk je dat ook zij zien hoe we spelen. We voetballen vóóruit, met veel druk. Én met een paar jonge spelers die zich geweldig ontwikkelen. Met Tenerife heb ik ook wel eens een heel slechte start meegemaakt. En bij Bayern was het laatste seizoen ook moeilijk. Maar toen spéélden we heel slecht, nu zie je gewoon dat er met een idee wordt gevoetbald. En tegen Kalmar was het zelfs heel goed, vind ik. Als we op deze lijn voortborduren, komen de resultaten echt wel."

Algemeen Dagblad

Meer op




Tags

makaay bayern kalmar kalmte predikt barcelona gio ingeslagen kalm milan ontkennen paniek tenerife tomasson voortborduren wisselwerking

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.516 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat twente wehave wieffer willykment