Transparent
Inloggen
Sluiten

Berger: verbaasd over uitlatingen Peter Bosz

6 oktober 2008 19:00 - DeGraafschap.nl

Verslaggever: K

an Berger van De Graafschap heeft via een statement op de officiele website zijn verbazing uitgesproken over uitspraken van Peter Bosz inzake Diego Biseswar.

Bosz vermelde zondagavond bij de NOS, in het programma Studio Voetbal, dat De Graafschap dit seizoen geen gebruik wenste te maken van Biseswar, die vorig seizoen nog door De Graafschap was gehuurd van Feijenoord.

Nu wordt ten onrechte het beeld gewekt dat De Graafschap niet verder wilde met Biseswar. Volgens Han Berger heeft de aanvaller prima gepresteerd en goed gedrag vertoond. "Wij wilden graag verder met Diego Biseswar en hebben ook diverse malen geprobeerd om hem definitief over te nemen, echter lag de aanvankelijke vraagprijs van Feijenoord ver boven de budgettaire mogelijkheden van De Graafschap. Later is Feijenoord gezakt, maar ook die vraagprijs paste niet in ons budget. Wij zijn ons toen gaan oriënteren op andere spelers. Vlak voor het verstrijken van de transferperiode bood Feijenoord de aanvaller nogmaals aan tegen een veel lager bedrag, echter had De Graafschap toen al geïnvesteerd in andere spelers. De selectie was compleet en het geld op" aldus Berger.

Meer op DeGraafschap.nl




Tags

graafschap berger biseswar bosz diego aanvankelijke budgettaire han inzake malen nos statement vermelde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.454 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda