Feyenoord thuis onderuit tegen NEC: 0-2

5 oktober 2008 16:22

Feyenoord heeft opnieuw een nederlaag geleden in de competitie. NEC was in De Kuip met 0-2 te sterk. Beide doelpunten vielen in de tweede helft.

Feyenoord begon behoorlijk aan de wedstrijd en kreeg in de eerste helft ook de nodige kansen voor onder andere Makaay en Wijnaldum. Het niet benutten kwam Feyenoord duur te staan. Op het moment dat de scheidsrechter weigerde Feyenoord een penalty te geven, ging NEC er van door en kwam het uit het niets op 0-1. De Cler ging daarbij in de fout. Ntibazonkiza zorgde na een goede actie voor de 0-2.

Feyenoord kreeg vervolgens nog kansen via El Ahmadi, Makaay en Wijnaldum, maar had het tegelijkertijd ook moeilijk met het goed counterend NEC.