Transparent
Inloggen
Sluiten

El Ahmadi donderdag al op de bank, Timmer hoopt NEC te halen

1 oktober 2008 19:22 - Feyenoord.nl

Verslaggever: K

Karim El Ahmadi is op tijd fit om donderdag op de bank plaats te nemen. Verbeek: "We kunnen El Ahmadi op verschillende manieren inzetten. Zowel als wij een doelpunt moeten forceren als wanneer we een voorsprong zouden moeten vasthouden, is het een optie om hem in het veld te brengen. Karim was maandag bij Jong Feyenoord duidelijk een toegevoegde waarde. Hij nam het elftal bij de hand. Ik hoop hem vrij snel weer volledig te kunnen inzetten, maar dan moet hij wel wedstrijden spelen. Op dit moment is hij trainingsfit, maar nog niet wedstrijdfit."

Voor Timmer komt de wedstrijd tegen Kalmar FF net te vroeg. Verbeek: "Zijn herstel ging met sprongen vooruit, maar het risico dat de blessure weer erger wordt als hij zou spelen is te groot. Dat risico willen we niet nemen." Timmer is mogelijk wel op tijd hersteld voor de thuiswedstrijd van komende zondag tegen NEC.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

ahmadi timmer karim verbeek jong kalmar sprongen trainingsfit

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber twente voetbalprimeur wehave wieffer yoda