Feyenoord met 10 man onderuit in Groningen

28 september 2008 16:19

Feyenoord is er niet in geslaagd in het Euroborg stadion een goed resultaat weg te halen. De ploeg verloor uit met 3-1. Feyenoord speelde al na tien minuten met tien man toen Hofland met rood van het veld moest.

Na tien minuten kreeg Hofland rood toen hij de doorgebroken Berg neerhaalde. Vervolgens was het Sepp de Roover die FC Groningen met een vrije trap op 1-0 bracht. Hij schoot de bal slim onder de opspringende muur door.

Feyenoord ging vervolgens beter spelen. Het had og wel enkele goede reddingen van Timmer nodig, maar kreeg zelf ook grote kansen via Makaay, Tomasson en Biseswar.

Feyenoord bleef ook in de tweede helft kansen krijgen. Het was echter Berg die het duel tien minuten voor tijd besliste. Feyenoord had nog even hoop toen bahia iets kon tegendoen door de 2-1 binnen te koppen. In blessuretijd kon Berg via een volley echter ook nog de 3-1 binnenwerken.