Transparent
Inloggen
Sluiten

Verbeek: feyenoord op veel gebieden geen grote club

27 september 2008 15:18

Verslaggever: K

In De Telegraaf trekt Verbeek de vergelijking met clubs als Heerenveen en de mogelijkheden die die clubs hebben. "SC Heerenveen heeft meer businessunits, meer sponsors en meer geld. SC Heerenveen heeft liggende gelden. Als ze twee spelers nodig hebben, kopen ze er twee bij. Bij Feyenoord waren en zijn financiële problemen. Wat betreft supporters, stadion en historie is Feyenoord een grotere club, maar op veel andere onderdelen niet."

"Het is leuk om als Feyenoord een mooi verleden te hebben, maar het is een feit dat de afgelopen vijf, zes jaar een aantal clubs hard dichterbij is gekomen. De hoogte van de begroting zegt me niets, want je moet ook kijken naar de lasten, zoals de kosten van een stadion en schulden. Het zou best eens kunnen zijn dat clubs als FC Twente en SC Heerenveen een grotere spelersbegroting hebben dan Feyenoord."

Meer op




Tags

heerenveen verbeek gebieden businessunits dichterbij historie schulden spelersbegroting sponsors telegraaf twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.466 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta bommel both brain brands clearly detailed during fildena gaal geertruida giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool medication performance slot stuivenberg wehave yoda