Transparent
Inloggen
Sluiten

Ono blinkt uit bij winstpartij Japan

1 juli 2001 12:21

Verslaggever: RvN

Japan heeft een belangrijke stap gedaan richting de toernooiwinst in de Kirin Cup. Japan won met 2-0 van Paraguay door 2 doelpunten van Yanagisawa en heeft nu aan een gelijkspel genoeg tegen Joegoslavie om de toernooiwinst te pakken. Ono was de belangrijkste man van het veld, speelde een goede wedstrijd en gaf beide assistst waaruit Yanagisawa tot scoren kon komen. De Japanse spits Yanagisawa stond vorig jaar nog in de belangsteling van Feyenoord.

Paraguay won eerder al met 2-0 van Joegoslavie, waardoor Japan zelfs bij een nederlaag met een doelpunt verschil tegen Joegoslavie (4 juni) de Kirin Cup kan binnenhalen. Ono stond in de basis en werd in de 70ste minuut vervangen door Toshihiro Hattori. Bij de publiekswissel kreeg hij een staande ovatie van het dolenthousiaste japanse publiek. Vanaf het middenveld zorgde hij door zijn rushes en steekpasses continu voor gevaar in de verdediging van de Paraguayanen.

Meer op




Tags

japan ono joegoslavie yanagisawa blinkt kirin paraguay toernooiwinst winstpartij assistst belangsteling dolenthousiaste hattori ovatie paraguayanen publiekswissel rushes steekpasses toshihiro

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.473 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave