Transparent
Inloggen
Sluiten

Timmer verwachtte de rode kaart

22 september 2008 18:13 - FCUpdate.nl

Verslaggever: K

Tegenover FCUpdate.nl liet doelman Timmer weten de rode kaart te verwachtten. "Toen ik merkte dat Braamhaar floot voor een overtreding, had ik zelf ook verwacht dat ik rood zou krijgen." Timmer, die 'slechts' geel kreeg, vindt echter dat Braamhaar gewoon had kunnen laten doorspelen. "Wat er precies gebeurde tussen Leonardo en mij? Helemaal niks. Dat meen ik. Er was wel contact, maar Leonardo begon al te vallen voordat we elkaar raakten. Het was dus volledig onterecht dat Braamhaar floot. Dat zei ik ook direct tegen hem, voordat hij een kaart trok. Ik stormde op hem af en zei dat hij op Studio Sport wel zou zien, dat hij een verkeerde beslissing nam. Of Braamhaar, omdat ik dat zei, geel gaf in plaats van rood? Geen idee. Dat zou best kunnen", zegt hij.

Meer op FCUpdate.nl




Tags

braamhaar timmer leonardo doorspelen fcupdate stormde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.417 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki