Transparent
Inloggen
Sluiten

Supportersverenging: trots op team en fans

22 september 2008 07:09

Verslaggever: K

Via een statement op de website van de Supportersvereniging laat het bestuur weten trots te zijn op het elftal van Feyenoord en de fans.

De sfeer was, mede door een grandioze TIFO-actie, fantastisch. Onze club toonde strijd en veerkracht. Vooral zoals het hoort tegen onze aartsrivaal. Een heerlijke wedstrijd (ondanks de scheidsrechter!) om mee te maken in de zonovergoten Kuip. Helaas heeft dit alles niet tot een overwinning geleid, maar wij hopen dat dit de start zal zijn voor een aantal wedstrijden met positief resultaat. Wij hopen dat de manier waarop het legioen vanmiddag onze club aanmoedigde nog zeer vaak herhaald zal worden. Dan wordt het ongetwijfeld een prachtig seizoen.

Meer op




Tags

supportersverenging aanmoedigde aartsrivaal bestuur grandioze herhaald kuip legioen statement supportersvereniging tifo veerkracht zonovergoten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda