Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Bronckhorst waarschijnlijk niet tegen Ajax, Hofland wel

20 september 2008 17:29 - Feyenoord.nl

Verslaggever: K

Eerder meldde Feyenoordtraining.nl al dat van Bronckhorst ontbrak op de training. Feyenoord meldt nu zelf dat hij zondag waarschijnlijk niet in actie kan komen. De middenvelder heeft nog te veel last van de naweeën van een klap op zijn hoofd in de afgelopen wedstrijd tegen Kalmar FF. Zaterdagochtend liet hij de training wegens hoofdpijn aan zich voorbij gaan en ging in plaats daarvan voor nader onderzoek naar het ziekenhuis. Zondagochtend zal de medische staf definitief beslissen over het meespelen van de international, maar zoals het er nu naar uit ziet is de kans klein dat Van Bronckhorst tijdig hersteld zal zijn.

Kevin Hofland heeft zaterdagochtend zonder problemen de groepstraining afgewerkt. De verdediger viel in het duel met Kalmar uit met klachten aan zijn enkel, maar is op tijd hersteld voor de wedstrijd tegen Ajax van zondag.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

bronckhorst hofland kalmar feyenoordtraining groepstraining hoofdpijn naweeen zondagochtend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.747 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanneemt acardipane arne arneslot bbb bewindslieden brighton coalitie debat hancko jahanbakhsh jong kabinet liverpool marino middenveldert nederland nsc oppositie pusic regering schreuder slot twente voorstander wehave wilders willykment yoda zerbi