Transparent
Inloggen
Sluiten

Makaay acht Ajax nog steeds haalbaar

15 september 2008 23:00 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: K

Roy Makaay acht een rentree tegen Ajax nog steeds haalbaar. Hij denkt zelfs fit genoeg te zijn om te kunnen starten, al is dat volgens hem aan de coach. Dinsdag hervat hij de groepstraining. "Maandag heb ik nog een laatste test afgelegd met hersteltrainer Bjorn Rekelhof.Dat ging goed, ik kan alles weer. Ook voluit schieten ging prima en dat was, gezien de aard van mijn blessure, het belangrijkste."

"Met zo’n voetbreuk valt er niet zoveel te behandelen. Je kunt die botten niet naar elkaar toe masseren. Wat ik vooral heb gedaan, is zorgen dat ik fit werd en bleef. Dat heb ik zowel binnen in het krachthonk gedaan als buiten op het veld. De afgelopen week merkte ik echt dat het snel vooruit ging." Als het moet speelt Makaay zondag vanaf de eerste minuut tegen Ajax. "Maar dat bepaalt de trainer. Ik wil gewoon zorgen dat ik volledig fit en beschikbaar ben."

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

makaay afgelegd behandelen botten groepstraining hersteltrainer krachthonk masseren rekelhof voetbreuk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bosz brands fortuna freak geertruida gimenez huur jong kkd koeman lingr lopez middenveldert milambo pepi psg read sauer schouten slot sparta stewart titel twente uitzonderlijk wehave wieffer willykment