Transparent
Inloggen
Sluiten

Lancenet: 'financiele problemen America MG, Feyenoord onderhandelt over Fabricio'

28 juni 2001 23:20

Verslaggever: RvN

Volgens artikelen in Braziliaanse media (o.a. Lancenet) zou America MG, Feyenoord's satellietclub in Brazilie, in financiele problemen verkeren. De club zou daarvoor een aantal maatregelen hebben genomen. Een daarvan zou de al dan niet gedeeltelijke verkoop zijn van het talent Fabricio. Verschillende Zuid-Amerikaanse clubs zouden interesse hebben om de speler per direct over te nemen. De directie zou volgens de nieuwsberichten echter de voorkeur hebben voor een deal waarover men in onderhandeling is met Feyenoord. De Rotterdamse club zou eventueel 50% van de transferrechten van Fabricio op willen kopen voor 1 miljoen dollar. Het Braziliaanse talent zou volgens de voorzitter van de club in dat geval tot het einde van het jaar bij America MG kunnen blijven. Andere maatregelen zouden erop gericht zijn om de opbrengsten uit de tv rechten en opbrengsten uit sponsorcontracten te vergrootten.

Het is vooralsnog onduidelijk of de berichten op waarheid berusten.

Meer op




Tags

fabricio lancenet berusten nieuwsberichten satellietclub sponsorcontracten vergrootten waarheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.491 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane achieve advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber voetbalprimeur wehave wieffer yoda