Transparent
Inloggen
Sluiten

Verbeek: oppassen voor enthousiasme Volendam

12 september 2008 21:42

Gertjan Verbeek liet op de persconferentie weten dat zijn ploeg moet oppassen voor het enthousiasme van FC Volendam. "Wij hebben Volendam bekeken en terug gezien op dvd. Bij hen zie je iets wat je vaak ziet bij net gepromoveerde ploegen. Die zitten nog in het goede gevoel van vorig jaar. Ze zijn kampioen geworden. Alles is nieuw voor ze dus ze zijn heel enthousiast. Op basis daarvan hebben ze er ook een aantrekkelijke wedstrijd van gemaakt tegen Heerenveen waarin ze absoluut niet kansloos waren."

Feyenoord zou moeten kunnen profiteren van het feit dat veel van de spelers niet gewend zijn om in een entourage van De Kuip te spelen. "De meeste mensen hebben het daar niet makkelijk mee. Maar op het moment dat het goed uitpakt kan zo’n ploeg ook boven zichzelf uitstijgen. Dat is ook wel eens voorgekomen. Maar dat ligt aan onszelf. Wij moeten Volendam eigenlijk geen kans geven."




Tags

volendam verbeek aantrekkelijke dvd entourage gertjan heerenveen kuip uitstijgen voorgekomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta bommel both brain brands clearly detailed during fildena gaal geertruida giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool medication performance slot stuivenberg wehave yoda