Transparent
Inloggen
Sluiten

Supportersvereniging vraagt fans Willem II - Feyenoord te boycotten

12 september 2008 21:36 - Supportersvereniging

Verslaggever: K

De Feyenoord Supportersvereniging laten weten opnieuw bijzonder teleurgesteld te zijn in de Gemeente Tilburg die voor de wedstrijd Willem II – Feyenoord op zondag 19 oktober aanstaande de Feyenoord-supporters verplicht om per bus naar Tilburg te reizen. Niet het gedrag van de Feyenoord-supporters, maar een gebrek aan parkeercapaciteit, een gebrekkige infrastructuur of gewoon onbekendheid met de wijze waarop Feyenoord al jarenlang haar uitwedstrijden organiseert, zijn volgens de Supportersvereniging tegenwoordig de voornaamste redenen om combivervoer verplicht te stellen. De uitkaarthouders van Feyenoord dienen zich ondanks hun goede gedrag steeds vaker te onderwerpen aan tal van maatregelen die voor deze groep trouwe supporters eigenlijk al lang niet meer relevant zijn.


De Feyenoord Supportersvereniging wil dan ook een dringend beroep op alle uitkaarthouders van Feyenoord, zeker aan die silvercardhouders die eerder hier geen gehoor aangaven, om de wedstrijd Willem II-Feyenoord aan zich voorbij te laten gaan en geen kaart te kopen voor deze wedstrijd.

Met het door u wel afnemen van de kaarten is er in de toekomst vrijwel geen vuist meer te maken, niet door ons, Feyenoord en door u. Dus in uw eigen belang, geef gehoor aan het verzoek en wees solidair. Vanzelfsprekend is dat als er niemand kaarten afneemt dit geen invloed heeft voor het puntensysteem dat door Feyenoord gehanteerd wordt.

Meer: Supportersvereniging

Meer op Supportersvereniging




Tags

supportersvereniging boycotten tilburg uitkaarthouders aangaven beroep combivervoer gebrekkige gemeente infrastructuur onbekendheid parkeercapaciteit puntensysteem silvercardhouders solidair tal trouwe

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki