Transparent
Inloggen
Sluiten

Wijnaldum scoort beauty tegen Engeland

10 september 2008 07:25 - Setanta1 live

Verslaggever: Opoku

Wijnaldum en Ramstijn hebben de hele wedstrijd meegedaan met Nederland onder 19 tegen Engeland onder 19. Het was een vriendschappelijke wedstrijd, waarbij Wijnaldum alle aandacht (onder andere van de vele scouts) op zich vestigde door een prachtig doelpunt te scoren. Hij kreeg de bal met de rug tegen de goal, draaide heel mooi weg en schoot vervolgens hard en hoog in de goal. Bij de rust stond het door de goal 0-1 voor Oranje. In de tweede helft draaide Engeland de stand binnen twee minuten om naar een 2-1 zege. Ook na de wedstrijd stond Wijnaldum nog volop in de picture bij de Engelse zender Setanta.

Meer op Setanta1 live




Tags

wijnaldum engeland beauty meegedaan nederland oranje picture ramstijn setanta vestigde zender

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.533 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese lijnders liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot sobat twente wieffer