Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Hanegem had geen interesse in Feest van de Eeuw

8 september 2008 22:50 - Radio Rijnmond

Verslaggever: K

In het programma Holland Sport liet Willem van Hanegem weten niet aanwezig te zijn geweest op het 'Feest van de Eeuw' omdat hij "geen speciaal gevoel erbij had en dan moet je het ook niet doen".

Volgens hem was het geen feest van de club. "Daar heb ik weinig van gemerkt. Het feest was ook door grote zakenmensen georganiseerd en niet door de club zelf."

Van Hanegem liet weten zich gestoord te hebben aan de organisatoren, die hadden gesuggereerd dat 'hij maling heeft aan de supporters van Feyenoord'. De Kromme reageerde geïrriteerd: "met dat soort dingen heb je helemaal geen kans van slagen; ik laat me niet chanteren".

Meer op Radio Rijnmond




Tags

hanegem eeuw chanteren holland maling zakenmensen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.144 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pvv reijnders rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer