Transparent
Inloggen
Sluiten

RD: 'Tomasson slaat miljoenenaanbod af, maar onderhandelingen met Feyenoord verlopen stroef'

27 juni 2001 11:04

Verslaggever: RvN

In een uitgebreid interview met het Rotterdams Dagblad laat de zaakwarnemer van Jon Dahl Tomasson weten dat de Deen een miljoenen aanbod van een buitenlandse club heeft afgeslagen.

De Deen lijkt Feyenoord behoorlijk in de tang te hebben. Volgend seizoen loopt het contract van de aanvaller af. De Deen heeft zijn eisen voor een contractverlenging duidelijk neergelegd bij de Rotterdamse club. Als de club daar niet aan voldoet verlengt de aanvaller zijn contract niet en vertrekt hij volgende zomer transfervrij. Aanbiedingen van andere clubs om deze zomer al te vertrekken legt hij categorisch naast zich neer, waardoor Feyenoord een forse transfersom mis lijkt te lopen.

Zaakwaarnemer Miedema: 'En dus zal Feyenoord op de eisen van Tomasson moeten ingaan, anders is hij volgend jaar transfervrij.' Hoewel geen eis zou Tomasson erop aandringen om Van Hooijdonk naar Nederland te halen.

Meer op




Tags

tomasson miljoenenaanbod stroef aandringen afgeslagen categorisch dahl hooijdonk jon miedema nederland rotterdams tang zaakwarnemer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.337 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda