Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord geeft betalende fans bij Feest van de Eeuw gratus toegang bij duel tegen Kalmar FF

5 september 2008 23:06

Verslaggever: K

Bezoekers van het Feest van de Eeuw die 35 of 45 euro hebben betaald voor een toegangsbewijs, krijgen als extraatje van Feyenoord gratis toegang tot de thuiswedstrijd van het UEFA-Cupduel tegen Kalmar FF, zo meldt de Rotterdamse club op de officiele website. Feyenoord heeft hier toe besloten, omdat de kaarten inmiddels gratis beschikbaar zijn gekomen. 'We willen niet dat juist de trouwe aanhang, die zich al zeer vroeg voor de normale entreeprijs heeft verzekerd van een kaart voor het Feest van de Eeuw, zich nu bekocht voelt ten opzichte van mensen die pas deze week hebben besloten te komen', aldus commercieel directeur Chris Woerts.

Betrokkenen kunnen vanaf woensdag 10 september hun gratis entreekaart voor de wedstrijd tegen Kalmar FF afhalen bij de loketten van Feyenoord Klantenservice. Dit alleen ter overhandiging van de betaalde entreekaart (met prijsvermelding) voor het Feest van de Eeuw!

Mensen die een betaalde kaart voor het Feest van de Eeuw hebben en ook al beschikken over een toegangsbewijs voor de wedstrijd tegen Kalmar FF ontvangen aan het loket op basis van bovenstaande regeling dus een tweede toegangskaart voor dit duel.

Meer op




Tags

eeuw kalmar toegang entreekaart gratus toegangsbewijs aanhang afhalen bekocht bovenstaande cupduel entreeprijs extraatje klantenservice loket loketten overhandiging prijsvermelding regeling toegangskaart trouwe uefa woerts

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor persie podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten yoda