Transparent
Inloggen
Sluiten

Hofs blij terug te zijn bij Vitesse

2 september 2008 23:41

Verslaggever: K

In het Algemeen Dagblad laat Nicky Hofs weten heel blij te zijn om terug te zijn bij Vitesse. Pa Hofs: "Nicky is zo blij dat hij weer terug is bij Vitesse. Hij was net elf jaar toen hij lid werd. De club had niet eens een elftal voor de c'tjes. Hij moest met de b-junioren meetrainen. Zijn hart ligt hier. Bij Feyenoord was het hem allemaal te zakelijk en de druk was enorm. Hij heeft daar eigenlijk geen moment lekker in zijn vel gezeten. Nicky moet kunnen lachen en dollen. Pas dan voelt hij zich goed."

Nicky zelf: "Ik heb in Rotterdam een mooie tijd gehad. Echt waar. Feyenoord is een prachtige club, met fantastische supporters. Natuurlijk was het anders dan bij Vitesse, maar het is beslist niet zo dat ik al die jaren met tegenzin van Arnhem naar Rotterdam ben gereden en andersom. Integendeel. Ik heb er veel geleerd en heb binnen en rond de club veel vrienden gemaakt. Het is een misverstand te veronderstellen dat ik het bij Feyenoord totaal niet naar mijn zin had."

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op




Tags

vitesse hofs nicky arnhem dollen integendeel junioren misverstand tegenzin tjes veronderstellen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.438 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda