Transparent
Inloggen
Sluiten

Blom: Amrabat had rood moeten krijgen

28 augustus 2008 19:23

Verslaggever: K

Scheidsrechter Blom geeft tegenover De Telegraaf toe dat Nordin Amrabat rood had moeten krijgen voor zijn actie tegen Nicky Hofs. "Het was een tackle met buitensporige inzet,", zei de arbiter na het bekijken van de tv-beelden. "Daarop is ook te zien dat ik twee spelers in mijn gezichtsveld had en het voorval niet kon waarnemen. Ik liet dan ook doorspelen en daardoor ontstond zelfs nog een goede kans voor Feyenoord. Als ik de actie van Amrabat wél had gezien, stuurde ik hem weg. Zonder meer." Met deze verklaring lijkt een veroordeling van Amrabat voor de tuchtcommissie voor de hand te liggen nu er een onderzoek naar hem loopt.

Meer op




Tags

amrabat blom doorspelen gezichtsveld hofs nicky nordin telegraaf tuchtcommissie veroordeling waarnemen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.437 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau gelul jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie slot stengs streuer trauner twente wereldsalaris