Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorverkoop wedstrijden AGOVV, Colmschate en 't Harde

25 juni 2001 17:51

Verslaggever: RvN

Feyenoord fans in het Midden en Oosten van het land kunnen vanaf volgende week in de buurt van Apeldoorn / Deventer terecht voor kaarten voor de oefenwedstrijden tegen AGOVV, Colmschate'33 en SV 't Harde.

Vanaf dinsdag 3 juli zijn de kaarten verkrijgbaar bij AGOVV voor de wedstrijd van 20 juli. Op de site van AGOVV is veel meer informatie verkrijgbaar, onder andere over voorverkoopadressen.

AGOVV trainer Peter Bosz, die onlangs zijn diploma coach betaald voetbal haalde, trok in de zomerstop de betaald voetbalspelers Marcel Valk en Santinho Lopes en hoopt de komende weken nog minimaal 2 spelers uit het betaalde voetbal te kunnen strikken voor AGOVV.

Op de site van Colmschate'33 is de benodigde informatie te vinden voor de wedstrijd tegen Colmschate op 13 juli. Prijzen varieren van 10 tot 30 gulden.

Voor de wedstrijd op 18 juli in Gelderland tegen 't Harde kunt u terecht op de site van SV 't Harde. Leden van de club komen in aanmerking voor korting op de kaarten die 17.,50 (voorverkoop) danwel 20 gulden (op dag van de wedstrijd) kosten.
Tags

agovv colmschate voorverkoop gulden apeldoorn benodigde bosz deventer diploma gelderland korting lopes oosten santinho valk varieren voetbalspelers voorverkoopadressen zomerstop

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane anh cac chi choi cua cung cuoc cuocduabi dua ghi hoac hoi iem ket nao nguoi sahin schreuder slot spelprincipes thu tran trang trong uoc vao viec vien web