Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Bronckhorst: moeilijk te zien waar we nu staan

23 augustus 2008 10:13 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: K

De bijzondere situatie met alle blessures maakt het voor Van Bronckhorst lastig in te schatten waar het elftal nu staat en wat de verwachtingen mogen zijn. "Dit is echt extreem," aldus de aanvoerder in het Algemeen Dagblad. "Een blessuregolf zoals wij die nu hebben, heb ik in heel mijn carrière nog niet eerder meegemaakt. Het is heel moeilijk om in te schatten waar we nu staan. Door de vele blessures hebben we nooit kunnen oefenen met het elftal dat de trainer voor ogen heeft. Ook tegen PSV missen we een waslijst aan spelers. Er komen nu weer jongens aan spelen toe die eigenlijk geen toekomst meer zagen bij Feyenoord. Dat geeft de situatie aan waarin we zitten. Er worden nu spelers opgesteld die over een week misschien wel bij een andere club voetballen."

"Als ons team compleet is, mogen we naar de bovenste plekken kijken. We hebben dezelfde selectie als vorig jaar. Met Karim El Ahmadi en Jon Dahl Tomasson zijn we op papier sterker geworden. En vorig jaar verwachtte iedereen al dat we kampioen konden worden..."

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

bronckhorst schatten ahmadi blessuregolf dahl jon karim tomasson waslijst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.493 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane achieve advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber voetbalprimeur wehave wieffer yoda