Transparent
Inloggen
Sluiten

Verbeek: verwachtingen moeten realistisch zijn

22 augustus 2008 07:40

Verslaggever: K

Gertjan Verbeek liet in De Telegraaf weten dat de verwachtingen van de prestaties van de selectie realistisch moeten zijn. "Wat ik als het meest opmerkelijke heb ervaren van mijn eerste maanden bij Feyenoord, is het onrealistisch hoge verwachtingspatroon bij iedereen. Op straat word je aangesproken met teksten als ’word maar even kampioen’. Terwijl dat Feyenoord in de afgelopen dertig jaar maar drie keer is gelukt. Natuurlijk willen we een prijs winnen en we zullen er ook alles aan doen om dat te bereiken. Maar als je kijkt naar het recente verleden, dan zal Feyenoord in eerste instantie de competitie aan moeten gaan met clubs als FC Twente, SC Heerenveen, FC Groningen en AZ. Zo realistisch moet je zijn na een zevende en zesde plaats in de afgelopen twee seizoenen."

"In ieder geval willen we voetbal spelen waarmee we de mensen tegemoet komen. Het elftal moet initiatief willen nemen, creatief zijn en willen aanvallen. De mensen willen een ploeg zien, die zijn stinkende best doet en onder alle omstandigheden met opgeheven hoofd het veld kan verlaten."

Meer op




Tags

verbeek creatief gertjan groningen heerenveen onrealistisch teksten telegraaf twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arne arneslot benita bronckhorst degradatie eredivisie fildena geertruida gio kasperk kloese lijnders liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot stuivenberg twente wieffer willykment