Transparent
Inloggen
Sluiten

Ook Derijck klaagt over vraagprijs Feyenoord

21 augustus 2008 22:08

Verslaggever: K

Alle spelers die wegmogen bij Feyenoord lijken nu te klagen over de prijs die Feyenoord voor ze vraagt aan belangstellende clubs. Derijck in Het Nieuwsblad: "De waarheid is dat Feyenoord meer vroeg dan de 500.000 euro die ze Anderlecht in 2005 voor mij betaalden. Ik zou het liefst weer in de Belgische competitie spelen. Die bevalt me uitstekend en er was ook concrete interesse. Maar het is begrijpelijk dat geen enkele club dergelijke transfersommen betaalt. Ik voel me een speelbal in de handen van de club. Ik ben fit en dan is het frustrerend om aan de kant te staan."

Hij traint nu mee met Jong Feyenoord. "Ik zou aanvankelijk in de A-kern starten, maar de technische staf zag me liever in de B-kern en ik wou daar geen heisa over maken. Tegen het einde van het seizoen ben ik transfervrij, mijn vraagprijs zou nu wel eens spectaculair kunnen dalen."

Meer op




Tags

derijck kern klaagt anderlecht belangstellende dalen heisa jong klagen nieuwsblad speelbal waarheid wegmogen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.472 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave