Transparent
Inloggen
Sluiten

Tomasson blij met mijlpaal

20 augustus 2008 07:19

Verslaggever: K

Dinsdag berichtten we al over de aanstaande mijlpaal voor Jon Dahl Tomasson. Hij zal woensdag zijn honderdste interland spelen. In het Algemeen Dagblad laat hij weten daar erg trots op te zijn. "Er zijn niet zoveel spelers die kunnen zeggen dat ze honderd interlands hebben gespeeld. In Denemarken ben ik de vijfde. Van de spelers die boven me staan, haal ik alleen Peter Schmeichel (met 129 interlands recordhouder, red.) waarschijnlijk niet meer in. De rest normaal gesproken wel. Morten Olsen zelf ook. Of hij moet me nu ineens niet meer gaan opstellen, haha. Maar ik ben de aanvoerder, dus dat komt wel goed. Ik wil nog naar het WK en zoveel mogelijk interlands spelen. Ik wil topscorer aller tijden worden. Dat zijn mijn drie belangrijkste doelstellingen."

Daarnaast heft hij nog een doelpunt nodig om mede-topscorer te worden in het nationale elftal. Hij staat nu op 51 goals.

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op




Tags

mijlpaal tomasson topscorer berichtten dahl denemarken honderdste jon morten olsen recordhouder schmeichel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda