Transparent
Inloggen
Sluiten

Tomasson blij met mijlpaal

20 augustus 2008 07:19

Verslaggever: K

Dinsdag berichtten we al over de aanstaande mijlpaal voor Jon Dahl Tomasson. Hij zal woensdag zijn honderdste interland spelen. In het Algemeen Dagblad laat hij weten daar erg trots op te zijn. "Er zijn niet zoveel spelers die kunnen zeggen dat ze honderd interlands hebben gespeeld. In Denemarken ben ik de vijfde. Van de spelers die boven me staan, haal ik alleen Peter Schmeichel (met 129 interlands recordhouder, red.) waarschijnlijk niet meer in. De rest normaal gesproken wel. Morten Olsen zelf ook. Of hij moet me nu ineens niet meer gaan opstellen, haha. Maar ik ben de aanvoerder, dus dat komt wel goed. Ik wil nog naar het WK en zoveel mogelijk interlands spelen. Ik wil topscorer aller tijden worden. Dat zijn mijn drie belangrijkste doelstellingen."

Daarnaast heft hij nog een doelpunt nodig om mede-topscorer te worden in het nationale elftal. Hij staat nu op 51 goals.

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op
Tags

mijlpaal tomasson topscorer berichtten dahl denemarken honderdste jon morten olsen recordhouder schmeichel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane arnesen bane bannis berghuis bozenik danall diemers fer geertruida haps hassel heerenveen jahanbakhsh joh kokcu linssen malacia north ramesoe senesi sinistera slot til toornstra trauner vakkiek veerman vente willykment