Transparent
Inloggen
Sluiten

Twee spelers op proef bij Feyenoord bij duel tegen Barendrecht, Toonen in het doel

19 augustus 2008 14:06

Verslaggever: K

Feyenoord speelt vanavond om 19.30 uur een oefenduel tegen BVV Barendrecht. In het duel tegen de Hoofdklasser test trainer Gertjan Verbeek twee jonge spelers die momenteel op proef zijn bij Feyenoord: Kamakelo Mokotjo en Breno.

Feyenoord reist met een gehavende selectie af naar Sportpark de Bongerd voor het laatste duel in voorbereiding op de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal. Door blessures en interlandverplichtingen ontbreekt een deel van de vaste selectie. Twee proefspelers krijgen daarom hun kans. Kamakelo Mokotjo is een 17-jarige Zuid-Afrikaan die in 2003 al eens stage liep in Rotterdam in het kader van de samenwerking met Supersport United. Breno is een 16-jarige Braziliaanse speler.

Stefan Toonen verdedigt vanavond het Rotterdamse doel. Henk Timmer en Sheriff Ekramy zijn geblesseerd en derde keeper Darley kwam gisteravond al in actie met Jong Feyenoord. Keeperstrainer Patrick Lodewijks neemt als stand-in plaats op de bank. Ook de jeugdspelers Leerdam. Ramstein, Van Leeuwen, Poldervaart en Luis Pedro krijgen vanavond vermoedelijk speeltijd. Ook vaste waarden zoals Bahia, Vlaar, Landzaat, Bruijns en Wijnaldum zijn van de partij. De geblesseerde spelers zullen als toeschouwer aanwezig zijn.

Het duel in Barendrecht wordt vanavond om 19.30 uur gespeeld op Sportpark de Bongerd. Kaarten zijn aan de poort te koop en kosten 12,50 Euro voor volwassenen en 8 euro voor jeugd.

Meer op




Tags

barendrecht toonen bongerd breno kamakelo mokotjo afrikaan bahia bruijns bvv darley ekramy gehavende gertjan hoofdklasser jong kader landzaat leerdam lodewijks pedro poldervaart poort proefspelers ramstein sheriff stage stefan supersport timmer toeschouwer verbeek verdedigt vlaar volwassenen wijnaldum

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda