Transparent
Inloggen
Sluiten

Australie door naar play-offs; Emerton scoort opnieuw

24 juni 2001 10:35

Verslaggever: RvN

Australie heeft zich door een 4-1 overwinning op Nieuw-Zeeland gekwalificeerd voor de laatste ronde van de WK kwalificatie. Op 24 november en 1 december komt het nu uit tegen de nummer 5 van Zuid-Amerika voor een plaats op het WK. Net als afgelopen week was Emerton opnieuw trefzeker. Hij scoorde een van de vier doelpunten van de 'Socceroos'. De andere doelpunten kwamen van Zdrilic (2) en Aloisi.

Emerton was opnieuw de man van de wedstrijd. Hij creeerde zelf een aantal kansen en zette ook zijn medespelers een aantal keren goed vrij voor de goal. Twee assists kwamen dan ook op zijn naam. Bij het tweede doelpunt werd hij zelf de diepte in gestuurd, waarna hij op snelheid alleen voor de keeper kwam en die verschalkte. Hij liep wel tegen een gele kaart op.

Meer op




Tags

emerton australie aloisi amerika creeerde gekwalificeerd kwalificatie socceroos trefzeker verschalkte zdrilic zeeland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.458 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow brands driessen gaal geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat trauner twente voortzetten wehave wellenreuter yoda