Transparent
Inloggen
Sluiten

Foppe: storm in glas water

11 augustus 2008 20:48

Verslaggever: K

Bondscoach Foppe de Haan noemde tegenover het Algemeen Dagblad de kritiek van Verbeek over de invalbeurt van Makaay een storm in een glas water. "Roy heeft inmiddels met Verbeek gebeld en uitgelegd hoe het precies gegaan is. Makaay is uitgebreid onderzocht. Er bleek geen sprake van schade. Hij gaf zelf aan dat hij graag wilde spelen als dat noodzakelijk was."

Verbeek in het AD daarover: "Roy heeft een risico genomen. Ik blijf het vreemd vinden dat ik daarover niet ben geïnformeerd. Ik wist alleen dat Makaay zou worden klaargestoomd voor Japan. Verder is het voor mij geen issue. Roy is zelf verantwoordelijk. Of ik al gerust gesteld ben? Ik ben pas gerust als Roy weer terug is."

Meer op




Tags

foppe glas makaay verbeek water haan japan klaargestoomd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.659 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong bullaude candelaria dortmund geweld hamas hartman italiaan jong kasperk kraaij liverpool livetructiepdemnay madrid marwijk middenveldert nuri plasterk sahin sem slot smal steijn turkije twente wehave willykment yoda