Transparent
Inloggen
Sluiten

Benfica - Feyenoord begint om 21.45 uur

9 augustus 2008 09:48

Verslaggever: K

Vanavond speelt Feyenoord in Portugal tegen Benfica. Radio Rijnmond heeft voor het duel een extra uitzending ingelast. Of er ook een video-stream is, is nog onbekend. Als die er is, vind je die op Feyenoord Netwerk vanavond.

Het duel begint om 21.45 uur. Feyenoord meldde om 19.45 uur en Radio Rijnmond om 20.45 uur, terwijl Benfica het had over 20.45 uur Portugese tijd, dus 21.45 uur Nederlandse tijd. Dat blijkt dus te kloppen

De Portugezen verwachten zo'n 40.000 fans bij het duel. Seizoenkaarthouders hebben gratis toegang bij de presentatie van de club voor de eigen fans die zullen afkomen op de nieuwe ster Aimar. Van de 50.000 seizoenkaarthouders zullen er echter naar verwachting zo'n 10.000 vanwege vakantie ontbreken.

Voor de Feyenoord-selectie is het duel een behoorlijke belasting nadat het gisterenavond al tegen Excelsior Maassluis uitkwam.

Meer op




Tags

benfica rijnmond aimar belasting excelsior gisterenavond maassluis portugal ster toegang uitkwam uitzending

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane achieve advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber voetbalprimeur wehave wieffer yoda