Transparent
Inloggen
Sluiten

Verbeek blij met Biseswar

5 augustus 2008 07:39

Verslaggever: K

In het Algemeen Dagblad liet Gertjan Verbeek weten blij te zijn dat Biseswar nog bij Feyenoord speelt, zeker nu Makaay en De Guzman nog weg zijn.

Of hij goed genoeg is voor Feyenoord weet Verbeek nog niet. "Als clubs als Heracles en De Graafschap hem niet over willen nemen, moet je je afvragen of hij het niveau van Feyenoord heeft. Maar hij is nog jong en heeft wel iets ontwapenends in zijn spel Bij De Graafschap gebeurde er vorig seizoen wel wat als hij erin kwam. En bij Heracles had hij in de eerste tien wedstrijden die hij speelde de mensen op de banken. Alleen ging daar op een zeker moment toch iets mis."

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op




Tags

verbeek biseswar graafschap heracles gertjan guzman jong makaay ontwapenends

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.502 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane achieve advocaat affordability arneslot brighton bronckhorst bronkhorst chelsea citrate dysfunction erectile erection fildena gegadigden gio hartman kasperk kloese medication nederland ouderwetse pastoor potter sildenafil slot sobat wehave wieffer yoda