Transparent
Inloggen
Sluiten

Verbeek: planning toernooi niet optimaal, maar wel toegewerkt naar toernooi

1 augustus 2008 08:36 - Feyenoord.nl

Verslaggever: K

Gertjan Verbeek liet tijdens de persconferentie van het Jubileumtoernooi weten dat de planning ervan niet heel goed uitkomt in de voorbereiding. "Normaal begin je de competitie rond half augustus, nu is dat eind augustus. Dan plan je de voorbereiding qua trainingsopbouw toch wat anders."

Toch heeft de coach er zijn voorbereiding de laatste week wel op afgestemd om toch behoorlijk voor de dag te kunnen komen. Verbeek: "Er staan twee zware wedstrijden gepland. Dan moet het niet zo zijn dat de jongens zoals afgelopen zaterdag vermoeid aan de aftrap verschijnen. We hebben bewust even gas terug genomen. Want het gaat hier wel om een toernooi in eigen stadion. Dit weekend presenteren we ons aan het publiek, dat is van belang."

"We zullen ons best doen het toernooi te winnen. Maar we zullen het wel zien. Als je in de catacomben kijkt zie je dat er een berg werk is verzet. Maar wat het doet met de spelers is nog te vroeg om te zeggen. Je wordt eerst slechter voor je beter wordt. Het is net als met een verbouwing. Eerst wordt het lelijk, en daarna zeggen de mensen: o, wat is het mooi."

Meer op Feyenoord.nl




Tags

verbeek toegewerkt afgestemd aftrap berg gertjan jubileumtoernooi trainingsopbouw verbouwing verzet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane antwerp arneslot bla bommel brighton eredivisie excelsior fildena geertruida heerenveen intensiteit knvb kraaij kuip liverpool medication middenveldert onzekerheid pec persie potter schreuder slot timber vakken voetbalprimeur willykment yoda zeb