Transparent
Inloggen
Sluiten

In november weer interlands voor Emerton

21 juni 2001 16:58

Verslaggever: RvN

Zondag speelt Emerton zijn laatste wedstrijd van het seizoen in de interland tegen Nieuw-Zeeland. Daarna kan hij net als vorig jaar slechts van een mini vakantie genieten, hoewel hij wel een week langer vakantie krijgt dan de rest van de selectie. Aangezien Australie de tweekamp tegen Nieuw-Zeeland bijna zeker winnend afsluit, zal Emerton in november weer enige tijd ontbreken bij Feyenoord wegens interlandverplichtingen voor de tweekamp tegen een Zuid-Amerikaanse tegenstander voor een WK ticket. Die wedstrijden zou ik voor geen goud willen missen, aldus Emerton.

Volgens Emerton zal dat voor Feyenoord geen probleem zijn. 'They're very understanding. The squad has 12 internationals in it, so they're used to it.' Emerton heeft die wedstrijden ook nodig om in de toekomst in aanmerking te komen voor een werkvergunning in Engeland. Je moet daarvoor in minimaal 75% van de interlands in actie komen. Emerton's 'beloofde' land is nog steeds Engeland, hij zou dolgraag in de Premier League spelen.

Meer op




Tags

emerton engeland tweekamp zeeland afsluit australie beloofde goud has mini squad understanding used very werkvergunning

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.462 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda