Transparent
Inloggen
Sluiten

Tomasson nog steeds boos op Beenhakker

1 maart 2000 00:13

Verslaggever: RvN

Jon Dael Tomasson liet na afloop van de voor hem zo succesvol geeindigde wedstrijd tegen Lazio Roma nog steeds boos te zijn op Leo Beenhakker vanwege het feit dat hij in de vorige competitiewedstrijd gewisseld werd terwijl hij goed speelde en tegen Lazio zelfs op de bank moest beginnen.

Hij liet weten heel blij te zijn met zijn twee doelpunten maar tegelijkertijd nog heel bos te zijn op Beenhakker. Na zijn eerste goal uitte hij dat door zijn middelvinger op te steken naar de bank en daar een bijpassende tekst aan toe te voegen. 'Zo zit ik nu eenmaal niet in elkaar' aldus Tomasson.

Hij liet weten dat hij dit de komende dagen eerst moet verwerken zodat hij voor de wedstrijd tegen Heerenveen weer fris aan de start kan verschijnen. Als hij tenminste opgesteld wordt. De blijdschap om de goals deed de Deen niet alles plotsklaps vergeten.

Meer op




Tags

beenhakker tomasson lazio bijpassende blijdschap bos dael geeindigde heerenveen jon leo plotsklaps roma tekst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.460 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow brands driessen geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij kraay lingr liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat trauner twente voortzetten wehave yoda