Transparent
Inloggen
Sluiten

Verbeek blij met terugkeer Ron Vlaar

24 juli 2008 22:34 - Feyenoord.nl

Verslaggever: K

Op Feyenoord.nl laat Gertjan Verbeek weten positief terug te kijken op de eerste weken. "Ondanks dat het zware weken zijn geweest zie ik de spelers fitter worden. Daar gaat het de goede kant mee op. Als trainer wil ik natuurlijk alle spelers tot mijn beschikking hebben. Dat is een proces van vallen en opstaan. De internationals heb ik inmiddels terug, maar Jonathan de Guzman en Roy Makaay ben ik weer een tijdje kwijt vanwege de Olympische Spelen."

"Karim El Ahmadi heb ik vandaag weer teruggezien op het veld. En ook Theo Lucius en Sherif Ekramy hebben minuten gemaakt, net als Ron Vlaar. Vanuit Zeist kregen we mee dat hij met drie, vier weken weer zou kunnen spelen. Die voorspelling is uitgekomen. Hij ligt mooi op schema. Het was natuurlijk nog wat onwennig. Tegen Dordrecht is het zaterdag een moment om spelers een uur of 75 minuten aan het werk te laten. Dat is natuurlijk nog te vroeg voor Ron. We moeten ook maar afwachten of hij nog reactie krijgt van de wedstrijd vanavond. Maar het is al heel positief dat hij vanavond in actie kwam."

Tegenvallers waren de blessure van Slory en de situatie rond Kevin Hofland. "Het is ook nog even wachten voor Kevin fit is. Hij heeft soms nog een terugslag. Maar bij hem geldt: één stap terug wordt opgevolgd door twee stappen vooruit."

Meer op Feyenoord.nl




Tags

ron verbeek vlaar ahmadi dordrecht ekramy fitter gertjan guzman hofland jonathan karim lucius makaay onwennig opgevolgd sherif slory tegenvallers teruggezien uitgekomen zeist

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.455 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda